Planning delen met klant
Onder het menu met de drie streepjes vind je 'Deel met huishouden' als je het plan nog niet hebt gedeeld met het huishouden. Selecteer deze optie om het plan te delen.
Heb je het plan al gedeeld met het huishouden, dan zie je in het menu:
- Instellingen voor delen (instellingen voor delen aanpassen)
- Stop delen met huishouden (delen met huishouden uit zetten)
Bekijken als huishouden
Kies in het menu voor 'Bekijk als huishouden' als je wil zien hoe de klant uiteindelijk de gedeelde planning zal kunnen bekijken. Handig om even gevoel te krijgen met de klant kant van de planning.

Deel met huishouden
Hier kan je instellen:
- Welke grafieken de klant kan zien
- De grafieken die je selecteert kan de klant zien
- Welke risico's de klant zelf kan bekijken
- Per risico kan je instellen of de klant dit zelf aan/uit kan zetten om te bekijken.
- Per risico kan je een begeleidende tekst schrijven
- De klant kan de instellingen die je hebt gemaakt voor het risico bekijken
- Of je meteen een e-mail naar de klant wil sturen om aan te geven dat de planning klaar staat
Instellingen die de klant kan bekijken
Gebruik de functie 'Bekijk als huishouden' om precies te zien hoe de klant jouw gedeelde planning zal zien.
Plannings instellingen
De klant kan de instellingen zien die je hebt gedaan voor de planning.
Risico instellingen
Heb je ervoor gekozen één of meerdere risico's beschikbaar te maken voor de klant, dan kan de klant:
- Dit risico zelf aan en uit zetten om de impact op de planning te zien (dit wordt niet opgeslagen)
- De instellingen hiervan bekijken